Thursday, October 30, 2008

Proteste

Ieri cand am iesit sa-mi platesc amenda la primarie, m-am intalnit cu un bun prieten, jandarm, patrula prin zona :
- ba, este ceva greva de profesori.
E un motiv bun sa patrulezi, poate degenera intr-o noua revolutie, cine stie ? s-ar putea chiar sa asistam la un eveniment gen "mineriada" dar in revers - adica sa mearga profesorii si studentii sa ii bata pe mineri sau mai stiu io ce alte categorii sociale neproductive dar cu pretentii!
Adevarul e ca la primarie erau o mana de oameni, cam cati ne strangeam noi pe vremuri sa jucam un fotbal, au venit sa protesteze pentru ca nu si-au primit tichetele de masa, printre altele, se spune ca nu le-au primit pentru ca administratia din mandatul precedent a cheltuit milioanele alea multe de euroi pe tramvaie noi.
citez de pe bihon :
"care a golit bugetul local prin ahiziĊ£ionarea de tramvaie noi, cu 27 de milioane de euro bucata. "
Nu e rau, ne putem mandri cu cele mai scumpe tramvaie din lume, cred (defapt e vorba de 2.7 mil E bucata, dar pentru ca au comparat 10 bucati ar fi 27 mil. E, asa umbla vorba cel putin, dar cu exprimarea asta ziaristica de pe bihon au tot fost probleme.... ) . Circul zilnic cu tramvaiul dar nu prea apuc sa ma dau cu alea noi ca is rare - la fel ca'n prima zi, pline de bosorogi fara treaba, inchise ermetic si cu aer conditionat de niste factori lipsa de cele mai multe ori - probabil consuma mai mult curent, ca doar te poti astepta la orice masura asa zis "economica" de la mintile luminate OTL-iste.



No comments: