Saturday, November 29, 2008

Talharu rroman

Se da urmatoarea situatie :
O sala de fitness/aerobic/etc, 10 oameni maxim care fac antrenament, din astia 5 femei, care fac aerobic, una din ele e proaspat venita, celelalte fete nu o cunosc asa ca o studiaza cu atentie.
Fata cea noua pleaca cu 15 minute mai devreme si cu cateva souveniruri din gentile fetelor, lasate in vestiar, unde nu au access decat fetele, telefoane mobile, portofele, bani, tigari!?!, nu a stiu ce mama draq e porcaria aia mica alba cu casti pe care era un semn de mar muscat asa ca nu a luat si "aipodu"!
2 ore mai tarziu 2 politai burtosi si fetele pagubite se uitau la poza unei fete de aproximativ 25 ani, corpolenta, cu un semn distinctiv pe fata, de neconfundat pentru fete, femeile au un bun simt al amanuntelor si al imaginii celorlate femei din jur.
Stau si ma intreb oare merita sa iti faci dosar penal si chiar sa intri la inchisoare ani buni pentru o prada de maxim 7 - 8 milioane lei ?
Pentru ca maine sunt alegeri si pentru ca luni e ziua tarii probabil nu se v-a recupera mare lucru din obiectele furate dar persoana respectiva tot o sa ajunga in boxa acuzatilor.
Daca tot e la moda sa zicem tara de cacat, cred ca pot sa zic fara sa gresesc : talhari de cacat.

LE :
fetele intre ele :

f1: da era tiganca?
f2: nu ma!
f1: cum nu era tiganca? fura si nu era tiganca?!
f2: nu ma! era ca mine si ca tine asa , romanca!

Greu de crezut huh ?!


No comments: